Regler og betingelser
Mens administratorerne af denne side MartinToft.net | Billeder vil prøve at fjerne eller tilrette alt generelt relevant materiale så hurtigt som muligt, er det umuligt at gennemse alle indlæg. Derfor bør du være opmÆrksom på at alle indlæg der er lavet til denne side Tilkendegiver meninger og holdninger af de forskellige forfattere og ikke altid administratorernes mening (med undtagelse af de indlæg skrevet af disse) derfor kan disse ikke stille til ansvar for andres indlæg.

Du accepterer hermed ikke at indsende anstødelige, vulgære, usmagelige, hadefulde, truende, sex-relaterede eller andet materiale der er i strid med lovgivningen. Du accepterer hermed at webmaster, administratorerne af MartinToft.net | Billeder har lov til at fjerne eller rette i indholdet til enhver tid. Som bruger accepterer du at alle dine oplysninger bliver gemt i en database. Men dine informationer bliver ikke givet videre til andre uden din accept. Administratorerne kan ikke kræves til ansvar overfor hackerforsøg der eventuelt kan føre til videregivelse af dine oplysninger.

Denne side bruger cookies til at gemme informationer på din private computer. Disse cookies tjener kun det formål at forbedre billedkvaliteten. Denne e-mail bekræfter din registrering, detaljer og password.
Ved at klikke på "jeg accepterer" knappen forneden acceptere du ovenstående betingelser

Ved at klikke på 'Jeg er enig' nedenfor acceptere du disse betingelser.

© 2007 Martin Toft Madsen